Paulien van Kessel

Naast kennis en vaardigheden neem je ook je eigen ervaringen en persoonlijke verhaal mee naar het werk. Ervaar je problemen op je werk en kom je daar alleen of met je team niet uit dan kan hulp van buitenaf zinvol zijn.

Sinds 1 januari 2017 werk ik als coach en neem hierbij mijn kennis en ervaring mee die ik de afgelopen 35 jaar als orthopedagoog en gezondheidszorg psycholoog, heb opgedaan. Ik bied hulp bij persoonlijke werkproblemen. Denk hierbij onder andere aan: mensen die veel piekeren over hun werk, het gevoel hebben dat er weinig samenwerking is of dat hun stem niet uit de verf komt in het team.

Ik werk ook graag met mensen die in hun werk nog beter willen functioneren dan ze nu al doen of die zich goed willen voorbereiden op een andere functie bijvoorbeeld als leidinggevende.

Acceptatie van wie je bent en het bieden van veiligheid zijn basisvoorwaarden in mijn werk. Luisteren, doorvragen en jou stimuleren moeilijke stappen te nemen in je veranderingsproces zijn mijn belangrijkste kwaliteiten.

Maatwerk, diepgang, en als resultaat met plezier, rust en focus werken, staan in mijn werk centraal.

“Een niet-oordelende blik kan je helpen jezelf beter te leren kennen”.

Drs. Paulien van Kessel-Perik

 

Website: http://www.paulienvankessel.nl