Els de Boom-Voorhorst

In verschillende functies in theater en onderwijs heb ik me beziggehouden met verhalen en mensen: welke rol spelen grote en kleine verhalen in onze samenleving? Gaandeweg verschoof mijn aandacht naar wat mensen door middel van verhalen van zichzelf laten zien. In hun eigen verhalen vertellen ze hoe ze zichzelf en de wereld zien en ervaren. Sinds 1995 heb ik als loopbaan- en stress-coach met talloze mensen naar de eigen situatie gekeken. Vaak om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, ook in relatie tot anderen in de directe omgeving, soms uit het oogpunt van stress of obstakels. Als ZKM-coach help ik mensen om inzicht te krijgen in het hele verhaal, waar taal, beelden en emoties een belangrijke rol spelen, waardoor het verhaal nieuwe betekenis kan krijgen.

Drs. Els de Boom-Voorhorst

 

Website: https://www.voorhetheleverhaal.nl/