ZKM leiderschap

ZKM Leiderschap: dé methode om inzicht te krijgen in wie jij als leider of leidinggevende bent

Hoe ga je als leider of leidinggevende om met de steeds veranderende wereld om je heen? Hoe blijf je overeind staan in het krachtenveld van tegengestelde belangen?

ZKM Leiderschap is een speciaal ontworpen methodiek, sterk gelieerd aan de reguliere ZKM. In de methodiek zijn belangrijke en herkenbare thema’s voor elke leider of leidinggevende opgenomen. ZKM Leiderschap helpt je om buiten je comfortzone te stappen als dat nodig is. Het leert je om te schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen en het tonen van krachtig leiderschap.

Een individueel ZKM Leiderschap-traject toont je wat er op dieper niveau bij je speelt, zodat je daar je voordeel mee kunt doen. Het helpt je om betere resultaten te behalen voor je organisatie en versterkt je vermogen om bewuster keuzes te maken. Bijkomend voordeel is dat het je helpt om met meer rust en plezier te werken.

ZKM Leiderschap is ook een ideaal instrument om in teamverband in te zetten. Alle stemmen worden gehoord, ook de kritische stem, in een veilige context. Het biedt de mogelijkheid om ruimte te geven aan en het ontwikkelen van talenten binnen het team. Het resultaat is een eenduidige richting van het team ten gunste van de organisatie. En een team dat werkt vanuit verbinding en inspiratie.

Voor meer informatie over ZKM en Leiderschap lees:

Artikel “De innerlijke dialoog van leiders als ontwikkelingsinstrument”