Els Holland

“Een gelukkig mens telt voor twee of misschien wel voor zoveel meer”, dat is het motto dat als een rode draad door mijn leven en werk loopt.

Ooit afgestudeerd aan de Pedagogische Academie, ben ik via een omweg bij de Rabobank terecht gekomen, waar ik de laatste 15 jaar in managementfuncties voor lokale banken heb gewerkt. De meeste voldoening kreeg ik daarbij van het coachen en begeleiden van mijn medewerkers. Dat betekent dat zij optimaal hun talenten konden inzetten, wat het resultaat voor de bank, en de kwaliteit van hun  werk en leven ten goede kwam. In die periode heb ik onder anderen Bedrijfswetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit en de opleiding tot ZKM Consultant afgerond.

Vanaf begin 2009 werk ik als organisatieadviseur, trainer en coach voor mijn eigen onderneming, ELS Company, Effectieve Leiderschap Support (www.elscompany.nl). Daarbij combineer ik mijn passies voor Leiderschap, Storytelling en de ZKM. Daarnaast ben ik als freelance-docent verbonden aan diverse klassikale HBO-opleidingen van de LOI, met als specialisatie ‘soft skills’, zoals management- en beroepsvaardigheden en project- en verandermanagement. Het onderwijs blijft mij boeien vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden van zowel het jonge kind, als de meer volwassen student.

Drs. Els Holland-Drieënhuizen

 

Website: www.elscompany.nl