Richard van de Loo

Als psycholoog werk ik graag op het snijvlak van individu en organisatie. Professionals en leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in hun functioneren of loopbaan weten mij in mijn rol van coach en klankbord goed te vinden.

Naast mijn werk op individueel niveau begeleid ik regelmatig teams die in de spiegel willen kijken en hun effectiviteit willen vergroten.

Zowel op individueel, als op teamniveau maak ik gebruik van de ZKM. Voor mijn proefschrift heb ik een loopbaanversie van de ZKM ontwikkeld en ik publiceer ook regelmatig op mijn vakgebied. In mijn ruim veertigjarige loopbaan heb ik steeds bij adviesbureaus gewerkt, waarvan vele jaren als (mede)eigenaar en directeur. Van 2012 tot 2019 was ik voorzitter van de beroepsvereniging van ZKMcoaches (www.zkmvereniging.nl). Momenteel ben ik als zakelijk en inhoudelijk adviseur betrokken bij de Coöperatie Praktijk Verdiept U.A.

Dr. Richard van de Loo